HTML

keljfeljancsi

Szubjektív vélemény a KeljFelJancsi! rádióműsorról.

Friss topikok

Linkblog

Fiala elbizonytalanodott?

2010.02.08. 09:35 hallgat

Mi ez a társadalmi kuratórium.. izé?

Az eddigi öntörvényű Fiala átadja a helyét..?

 

 

--> http://www.mrhow.eu/letol_fia.php

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://keljfeljancsi.blog.hu/api/trackback/id/tr51738514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kandabula 2010.02.18. 15:10:21

Nem valószínű, hogy Fiala bárkinek is átadná a helyét. Életművel felérő 10 évet "csinált" a Kelj fel Jancsival, szinte "beégette" magát adóról adóra pendlizve az őt követő hallgatóság hétköznapjaiba. Aki hallgatja a műsorát, időnként az összeesküvésszerű böfögő, huhogó, zsidózó, fenyegető és alpári betelefonálókat, beláthatja, hogy a társadalmi kuratóriumra szüksége van. Ettől még Fiala marad, mert olyan. Pénzt pedig onnan szerez, ahonnan tud.

Kandabula 2010.02.18. 15:11:06

Mi volt a baj a szövegemmel?

Kandabula 2010.02.18. 21:16:06

OK. Köszi. Nálam lassan jött elő, azt hittem, kimoderáltátok.

hallgat 2010.02.19. 00:04:29

Márpedig az "élet" már csak ilyen. Jönnek új(ak), új arc(ok), érdekesebbek, s vagy átadják neki(k) a helyet, vagy elfoglalják, vagy csinálnak maguknak egy új helyet.
Ettől még Fiala megmarad egyedinek.
Társadalmi kuratóriumra közfeladatok, közintézmények esetében van szükség.
Fiala ehehz képest egy "one-man-show", úgyse visélné el, lásd mai adás.

Kandabula 2010.02.19. 09:14:36

Meggyőződésem, hogy Fiala közfeladatot lát el, amennyiben a társadalom lelkiismeretét "piszkálja" folyamatosan. Újak meg jöhetnek, ha ki tudják "túrni" tegyék. Mindannyian versenyben vagyunk. Viszont ez idő szerint Fialára lehet rádióadót gründolni, az újakat pedig nem látom (hallom).

hallgat 2010.02.19. 09:50:07

Fialát nem a "köz" bízta meg, ez egy magán rádióadó, magán műsora, azért mondom, hogy one-man-show.
Fiala saját magát találta ki, ami önmagában nagyszerű, de azért ez nem ugyanaz, mint a közszolgálat, avagy a "köz"-szolgálata.

Kandabula 2010.02.19. 14:55:02

A kuratóriumot is ő találta ki.(Nekem legalábbis így "jött le".) Mindenkinek joga van arra, hogy arra alkalmas személyeket megbízzon egy sajátos felügyelettel saját ténykedését illetően. (Talán a pápa kivétel...) Igazat megvallva fogalmam sincs, hogy ez a dolog hogy' áll, lett e belőle valami. Egyébként a "köz" (mint olyan) nem bíz meg senkit, a "közt" szolgálni pedig állampolgári kötelesség, aminek ezernyi módja van, attól függően, hogy ki milyen pozícióban van és mennyire tehetséges. (Lehetek önkéntes utcaseprő, egyben megbízhatok embereket azzal, ellenőrizzék, hogy jól csinálom e.)

hallgat 2010.02.19. 23:37:45

Hát ez így elég furán hangzik .. mintha valaki gyámság alá akarná helyeztetni magát..
..az kizárt, hogy F. ilyesmit akarna.

Ugyanúgy ahogy a "társadalomat" sem lehet piszkálni.

Kandabula 2010.02.20. 10:59:32

Tekintettel arra, hogy sem a fogadatlan prókátor, sem a kotnyeles, felelőtlen okoskodó szerepét nem akarom eljátszani, ugyanakkor mélységesen alulinformált vagyok, részemről ezt a témát befejezettnek tekintem. Tudomásom szerint Fiala senkit nem túrt ki, teszi a dolgát, egyre harsányabb támadások érik, igyekszik egy társadalmi történésekre érzékeny kultúrember objektivitásával reagáltatni érdekes és fontos embereket (ami - a beröfögők részéről - egyszerűen nem akar "elismerődni") és persze egy öntudatos, érzékeny ember. Nem gondolom, hogy védelemre (pláne gyámságra) szorul. Ennyi.
süti beállítások módosítása